Duvel – Tripel Hop

kr.30,00

Fra Duvel lyder det om Tripel Hop:

 

“I 2007 begyndte vores Duvel -bryggerier at arbejde med en tredje humlesort for første gang for at give Duvel et overraskende touch og ekstra bitterhed. Resultatet var en unik Duvel Tripel Hop, der supplerede Duvel -serien en gang om året. Seks Duvel Tripel Hop -udgaver senere, i april 2016 lancerede vi en søgning efter den ultimative Duvel Tripel Hop og lyttede oprindeligt til vores Duvel -fans.
Mere end 5.000 deltagere gav sig frivilligt til blindsmagningen og afgav deres stemme. Præferencen var klart for Citra. Som følge heraf får den anden Duvel Tripel Hop, der nogensinde er lavet, en permanent plads i vores sortiment. Da den blev lanceret i 2012, vandt Duvel Tripel Hop med Citra både en guldmedalje ved Brussels Beer Challenge og forbrugerpokalen på Zythos Beer Festival.
For Duvel Tripel Hop tilføjer vores bryggerier ikke bare et tredje hop, men de anvender dry-hopping-teknikken. Det betyder, at der ud over standardhumlen tilføjes ekstra humlekegler under tilberedningen i en senere fase af brygningsprocessen (under lagring). Dette gør humle aromaerne mere intense og raffinerede i den sidste øl. På Duvel Tripel Hop bruger vi Citra aroma humle som den tredje humlesort. Denne ekspressive humlesort dyrkes i Yakima -dalen og er vidunderligt aromatisk og forfriskende bitter med noter af agrum.”

På lager