Moersleutel – Raisin Awereness for Dried Grapes

kr.45,00

Rye Wine

De fire hollandske brødre fra Moersleutel skubber hele tiden til grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. Leg er en stor del af deres succes og endnu en gang har de lavet en unik og spændende øl.

Du kender måske Barley Wine, der er lavet på byg i et forsøg på at lave en sød vinøs øl. Moersleutel har i denne øl lavet en Rye Wine, som er baseret på rug. Dertil har de brugt en forfærdelig masse rosiner for at give sødme og en vinøs smag og mundfylde.

Her følger Moersleutels egen beskrivelse:

“Romerne elskede deres vin. Men vi er bryggere, vi foretrækker korn frem for druer. Men det betyder ikke, at druer er ringere. Det er på tide at ophæve rivaliseringen af korn og druer. Det er på tide, at vi slår dem sammen – ligesom vi slog os sammen med vores belgiske venner fra Galea. Lag og lag af rugmalt opbygger en intens og udtryksfuld krydret karakter, forstærket med flere humletilsætninger for bitterhed, smag og aroma. Til den sidste stribe indtager karmosinrøde rosiner scenen, frugtige og friske med en delikat lagret karakter. En øl til at drikke frisk eller lade den modne i al evighed.”

På lager