Sudden Death – Sylvan Folly

kr.75,00

Oplev en sublim øloplevelse med Sudden Death’s Sylvan Folly, en kraftfuld Double IPA på 7,7%, der imponerer med sin velafbalancerede maltprofil og intense humlesmag. Denne øl er skabt til dem, der søger en fyldig og kompleks øl med masser af karakter og dybde.
**Maltprofil:**
– **25% bygmalt**
– **50% hvedemalt**
– **25% havremalt**
Denne kombination af maltarter giver Sylvan Folly en rig og fyldig mundfølelse med en blød og cremet tekstur, som komplementerer de kraftige humlesmag perfekt.
**Humletyper og deres bidrag:**
– **Amarillo:** Tilføjer en skarp citrus- og blomsteraroma, der giver øllen en frisk og livlig karakter.
– **BRU-1:** Bidrager med søde og saftige noter af ananas og tropiske frugter, som giver en eksotisk dimension til smagsprofilen.
– **Galaxy:** Kendt for sine intense frugtige aromaer af fersken, citrus og passionsfrugt, som giver en kompleks og lagdelt smagsoplevelse.
**Smagsnoter:**
– **Gule frugter:** En indbydende blanding af søde og saftige gule frugter, der giver øllen en frugtagtig og forfriskende smag.
– **Citronsmag:** Skarpe og friske noter af citron, der tilføjer en behagelig syrlighed og balance til øllen.
– **Ananas:** En sød og tropisk smag af ananas, der bidrager til en eksotisk og kompleks smagsprofil.
**Aroma:**
Sylvan Folly byder på en forførende aroma, hvor de frugtige noter fra humlerne harmonerer med den bløde og cremede maltprofil. Den kombination af gule frugter, citron og ananas skaber en indbydende og frisk duft, der gør denne Double IPA til en sand nydelse.
**Karakter:**
Sudden Death Sylvan Folly har opnået en imponerende karakter på 4,09 på Untappd, hvilket afspejler dens høje kvalitet og popularitet blandt ølentusiaster.
Sudden Death’s Sylvan Folly er en Double IPA, der leverer en enestående smagsoplevelse med sin velafbalancerede maltprofil og komplekse humlesmag. Uanset om du er en erfaren ølentusiast eller blot på udkig efter noget ekstraordinært, vil Sylvan Folly med sin dobbelt tørhumling og rige smagsnoter uden tvivl imponere.
Få fat i din Sudden Death Sylvan Folly i dag, og oplev en øl, der kombinerer kraft, kompleksitet og ren nydelse.

På lager